Голкіпер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Станіслав Богуш розповів, що команда понад чотири місяці не отримує заробітної платні

Про це повідомляє видання "Український футбол".

"Хотілося б, щоб усе було нормально, насамперед, в нашій країні, щоб наш футбол, відверто кажучи, не "загнувся". Те, що зараз відбувається, я маю на увазі затримки із заробітною платою, не може не впливати на емоційний стан і на результати", - сказав воротар.

Коли заборгованість, за його словами, сягне півроку, то вимагати від гравців позитивних результатів стане складніше. Він додав, що премії футболістам начисляють, але тільки віртуально.

Читайте також: Коломойський виставляє "Дніпро" на продаж

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

"Останній раз ми бачили їх за якусь гру минулого чемпіонату в осінній частині. Тобто ми вже рік без премій", - наголосив Богуш.

Нагадаємо, багато команд української Прем'єр-ліги не платять зарплат футболістам і тренерським штабам протягом місяців. Зокрема, ужгородська "Говерла", запорізький "Металург", харківський "Металіст" і одеський "Чорноморець".

Нещодавно футболісти дніпропетровського "Дніпра" погрожували влаштувати бойкот та не приходити на тренування через затримки зарплат.