Воротар московського футбольного клубу ЦСКА Ігор Акінфєєв продовжив найдовшу серію із пропущених голів в рамках проведення розіграшу Ліги чемпіонів.

Про це повідомляє Сhampionat.com.

Голкіпер "армійців" в 35-му матчі поспіль дістав забитий м'яч з сітки власних воріт в матчі четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів. Цього поки не вдавалось жодному з воротарів в єврокубках..

Акінфєєв оновив антирекорд головного європейського турніру. Це сталось у поєдинку проти англійського "Манчестер Юнайтед". Головним кривдником Акінфєєва у матчі став нападник "дияволів" Вейн Руні. Він відзначився на 79-й хвилині гри.

Читайте також: Футболіста "Наполі" змусили "накрити стіл" через погану поведінку

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Свій останній "сухий" матч воротар московського клубу провів восени 2006 року. Тоді ЦСКА грало проти лондонського "Арсеналу". Той матч завершився з рахунком 0:0.

У попередній раз Акінфєєв оновив показник пропущених голів 21 жовтня цього року. ЦСКА тоді також грав у Москві проти "Манчестер Юнайтед".

Перед цим перший номер ЦСКА побив свій же антирекорд в кінці вересня у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти голландського "ПСВ".