З 23 по 25 жовтня в Куала-Лумпур (Малайзія) проходили змагання 8-го етапу серії Гран-прі-2015 зі стрибків у воду. Українські спортсмени вибороли шість нагород - одне "золото" та п'ять бронзових медалей. Про це повідомляється на сторінці НОК України у Facebook.

Анастасія Недобіга стала чемпіонкою на 3-метровому трампліні з підсумковою оцінкою 321,25 бала, компанію їй на п'єдесталі пошани склала співвітчизниця Вікторія Кесарь, яка пропустивши вперед китаянку, показала третій результат у цій дисципліні - 296,00.

У дуеті спортсменки теж стали володарками медалей, показавши третій час - 280,95, поступившись китаянкам (304,50) та малайзійкам (288,75).

У синхронних стрибках з вишки Влада Таценко та Ганна Красношлик піднялися на третю сходинку подіуму - 273,33.

Серед чоловіків бронзовим призером на 3-метровому трампліні став Олег Колодій - 428,80, якого випередили китайський (476,60) та малазійський спортсмени (436,10).

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Читайте також: Світоліна і Цуренко піднялися в рейтингу WTA

Колодій та Недобіга в запеклій боротьбі фінішували на "бронзовій" позиції і в змаганнях змішаних дуетів на трампліні - 287,28. Срібним призерам - господарям турніру - вони програли зовсім трохи 42 сотих бала.

Нагадаємо, українська тенісистка Вероніка Капшай посіла перше місце в парних змаганнях в Іракліоні на грецькому острові Крит. Разом з польською спортсменкою Юлією Вахащук українка виграла турнір 7th Hellenic Zeus Circuit Hersonissos.