Італієць Карло Анчелотті після звільнення із "Реалу" вирішив спробувати себе у якості актора. Футбольний тренер зіграв епізодичну роль у продовженні культового космічного фільму "Статрек".

За інформацією видання Corriere della Sera, Анчелотті погодився знятися у кіно після дружнього спілкування зі своєю давньою подругою Зої Салдана. Саме акторка вмовила колишню футбольну зірку стати частиною легендарної космічної саги.

Салдана виконує головну роль у кінострічці, а Анчелотті стане професором, який досліджує інопланетну істоту. 56-річний тренер вже відпрацював свою роль у Ванкувері та може і далі шукати для себе нову футбольну команду.

Прем'єра "Статрек 3" запланована на липень 2016 року. Глядачі на екрані також побачать Ідріса Ельбу, Кріса Пайна та Саймона Пегга.

Читайте також: Відомі найбагатші коміки світу

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Карло Анчелотті у молоді роки був видатним футболістом "Роми" та "Мілану". Після закінчення кар'єри він став не менш успішним тренером та працював у "Мілані", "Челсі", ПСЖ та "Реалі". З усіма командами він ставав чемпіонами країни, а з італійським та іспанським клубами виграв Лігу Чемпіонів.