Баскетболісти з українським паспортом виявилися доволі популярними у світі, вони посідають 23-тє місце у рейтингу експорту баскетболістів. Про це повідомили у прес-службі Федерації баскетболу України.

На прес-конференції у Києві, приуроченій відкриттю чемпіонату України з баскетболу серед команд "Суперліги Фаворит Спорт, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський розповів, що велика кількість баскетболістів України виступають за кордоном.

Читайте також: НОК підтримав проведення в Києві Євробаскету-2017

"Сьогодні ми отримали цікавий бюлетень від ФІБА, що Україна займає вже 23-тє місце за експортом гравців. У нас 98 гравців на сьогодні грає у інших країнах. А по імпорту у нас нуль. У нас грають українці. З одного боку це погано, а з іншого добре, тому що зараз багато можливостей у українських гравців заявити про себе. Думаю, ми дамо їм таку можливість", - наголосив Бродський.

Нагадаємо, що Бродський також заявляв про можливість виступу "Будівельника" та "Дніпра" у Кубку України, попри виступ обох команд в чемпіонаті не під егідою ФБУ – АКБУ "Суперліга".

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще