На офіційному сайті УЄФА з'явилися імена найкращих футболістів відбору до Євро-2016. Зазначимо, що українців у цьому списку немає, а також відсутній кращий футболіст планети Кріштіану Роналду. Окрім основних 11 гравців, у команді присутні семеро резервістів.

У збірній є чотири представники Сполученого Королівства - найдорожчій гравець у світі Гарет Бейл з Уельсу, його співвітчизник Ешлі Вільямс, англієць Гаррі Кехілл та представник Північної Ірландії Стівен Девіс.

Лише одного представника мають чемпіони світу німці - Томаса Мюллера. По одному представнику в основному складі мають австрійці, італійці, румуни та ісландці - Давід Алаба, Маттео Дарміан, Резван Рац та Гілфі Сігурдссон, який допоміг своїй збірній створити сенсацію.

Кращим голкіпером став бельгієць Тібо Куртуа, а нападником поляк Роберт Левандовський.

На лаві запасних перебувають Хорді Альба з Іспанії, румунський воротар Чіпріан Татарушану, поляк Каміл Глік, словак Марек Хамшик, хорват Іван Перишич, бельгієць Кевін де Брейне та росіянин Артем Дзюба.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Читайте також: Жеребкування Євро-2016: відомі деякі учасники корзин

Зазначимо, що усі учасники збірної вийшли зі своїми командами на Євро.

У середині наступного місяця визначаться усі учасники Чемпіонату Європи у стикових матчах. А жеребкування фінальної частини пройде 12 грудня у Парижі.