Захисник лондонського "Арсенала" Габріель Пауліста розповів про справжні причини, чому він займається футболом. На початку його кар'єри саме матір була головною мотивацією бразильця.

Пауліста народився та виріс у передмісті Сан-Пауло. Ця місцевість є дуже небезпечною, адже наркоторгівля та злочинність є основним шляхом заробітку для молоді.

"Мати жила в трущобах, і я не соромлюся говорити про це. Я гордий тим, що сьогодні можу допомогти їй жити краще, я про це завжди мріяв. Я багато чого там надивився - смерть, грабіж, мене й самого грабували. Але я дякую Богові за те, що я знайшов свій шлях, бо після всього, що я бачив, і того, що мені довелося пережити, моє життя могла скластися зовсім інакше", - розповів Габріель офіційному сайту "Арсенала".

Також Пауліста додав, що пройшовши через такі випробування, він став сильнішим. Він вважає, що маючи наполегливість та високу працездатність, можна будь-кому досягнути мети.

Читайте також: Якщо ви вважаєте мене Ісусом, то у вас проблеми - новий наставник "Ліверпуля"

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нещодавно з Габріелем Паулістою трапився неприємний епізод у матчі проти "Челсі". Він повівся на провокацію головного задираки АПЛ Дієго Кости та вдарив його. За це він отримав червону картку та дискваліфікацію.