Наставник "Челсі" Жозе Моуріньо розповів британським журналістам ВВС про останні невдачі своєї команди. Наразі його команда йде на 14 місці в АПЛ і це є найгіршим показником у кар'єрі португальця.

Синя команда Лондона у цьому чемпіонаті Англії втратила очки у п'ятьох поєдинках в стартових семи, а серед тижня поступилася португальському "Порту" у Лізі Чемпіонів.

"Для мене це є корисним досвідом, який не слід більше повторювати. Досягати таких успіхів після 15 років роботи тренером трохи запізно, але ці невдачі дозволять мені стати кращим", - розповів Моуріньо.

Також португалець висловився стосовно скандалу з лікарем команди Євою Карнейро. Моуріньо обізвав її та відсторонив від роботи після першого матчу чемпіонату проти "Свонсі".

"За останні два місяці я жодного разу не говорив про це. Я мовчатиму і надалі. Але настане день, коли я розповім усю правду про цю ситуацію", - додав 52-річний спеціаліст.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Читайте також: Я поводився як йолоп - Роналду

У суботу "Челсі" приймає в себе вдома міцного горішка англійського чемпіонату "Саутгемптон". У матчі зі "святими" підопічні Моуріньо можуть відновити свій статус чемпіонів.