Партнери Ліги Чемпіонів організували поїздку на матч Ліги Чемпіонів у Львові для 500 юних уболівальників футболу. Ініціаторами акції виступив "Шахтар", Благодійний фонд "Дитинець" та компанія Pepsi, яка з цього року підтримує головний футбольний турнір Європи.

На вчорашній матч з ПСЖ до Львова завітали 150 молодих українців у віці від 14 до 17 років та їх батьків, які мешкають у Львові. На домашній матч "Шахтаря" із "Мальме" приїдуть вимушені переселенці з Дніпропетровська, а 25 листопада до західної столиці приїдуть родини, які мешкають у Києві - у цей день гірники зіграють з мадридським "Реалом".

"Особлива увага до проблем дітей - один з основоположних принципів діяльності нашого клубу. Ми дуже раді, що партнери підтримали нашу ініціативу", - розповів комерційний директор "Шахтаря" Дмитро Кириленко.

Окрім перебування на трибунах Арени Львів, хлопці та дівчата змогли також поспілкуватися з футболістами "Шахтаря" та зробити пам'ятні фото.

Читайте також: У "Севільї" хочуть зробити з Коноплянки довершеного футболіста

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Вчорашній матч проти французького ПСЖ закінчився поразкою "Шахтаря" з рахунком 3:0. Однак гірники зможуть наздогнати суперників у наступних двох матчах із "Мальме".