Нападника футбольного клубу "Хімік" з міста Дзержинськ Віктора Івлєва жорстоко побили невідомі. У цей самий день гравець мав конфлікт з керівництвом команди.

Незадовго до інциденту менеджмент "Хіміка" вирішив розірвати контракт зі своїм гравцем. Згодом Івлєву запропонували альтернативу - втратити половини своєї зарплати, яка складає 17 400 рублів. Після відмови, керівники команди перевели гравця на індивідуальне тренування та перестали його годувати.

Адвокат футболіста повідомив, що Івлєв написав на клуб скаргу про затримку гонорару, повідомляє Чемпионат.com. А на останньому своєму тренуванні він записував на відео все, що там відбувалось, а також розмови з керівниками.

Саме у цей вечір зйомки 13 вересня на нього напали невідомі. 22-річного футболіста забрали у лікарню зі струсом мозку та порізами на обличчі. Правоохоронці роздивляються можливість заведення кримінальної справи проти нападників.

Читайте також: Орендованим футболістам "Динамо" дозволили зіграти за "Говерлу"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують солідну доплату: хто та скільки отримає

ТЦК забороняють користуватися телефоном: українцям розповіли, як себе захистити

Готуйте 400 гривень: власників лічильників води очікують додаткові витрати

Мають подати документи до 1 липня: українцям зробили важливе оголошення

Показати ще

Футбольний клуб "Хімік" грає у третьому за рівнем чемпіонаті Росії. На офіційному сайті клубу відсутня інформація щодо побиття свого футболіста.