Євген Коноплянка оформив ефектний дебют у головному клубному турнірі Європі за "Севілью". На 83' хвилині матчу він замінив Хосе Антоніо Рейеса, а вже на 84' забив красивий гол.

Після проходу по правому флангу український вінгер або навішував у штрафний, або дивним чином бив по воротам - незрозуміло. Але м'яч опинився у воротах. Голкіпер гладбаської "Борусії" Янн Зоммер допустив грубу помилку, але Коноплянку можна похвалити за рішучі дії.

Цей гол став третім у матчі та допоміг андалусійцям розбити суперника. До голу Коноплянки два м'ячі були запиті з пенальті - відзначились Гамейро та Банега.

Гол 25-річного українця став одним із найшвидших дебютних у Лізі Чемпіонів. Євгену знадобились 19 секунд на полі, щоб відзначитись. Найшвидшими гольовими дебютантами у ЛЧ є Ларс Ріккен із дортмундської "Боруссії" у фіналі цього ж турніру 1997 року (15 секунд) та Енді ван дер Мейде у 2004 році у складі "Інтера" (15 секунд).

Читайте також: "Реал" нещадно розгромив "Шахтар"

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Після впевненої перемоги "Севілья" розділяє перше місце у групі із туринським "Ювентусом", який переграв "Манчестер Сіті". Вдалий перший матч збільшує шанси "Севільї" на вихід з квартету, де фаворитам вважаються саме італійці та англійці.