Федерація футболу України звернеться до Європейської футбольної асоціації, з проханням переглянути дискваліфікацію "Арени-Львів" на матчі Чемпіонату світу.

Про це повідомив генеральний директор стадіону Денис Ринский, передає "РБК-Україна".

Під час матчу Україна - Сан-Марино у 2013 році спостерігачі від ФІФА помітили прояви расизму і нацизму на трибунах львівського стадіону. Футбольна асоціація відреагувала на цей випадок та дискваліфікувала "Арену-Львів" до 2018 року.

"Наше спільне рішення з Федерацією футболу України і з регіональними представниками, з Міністерством молоді та спорту звернутися з проханням переглянути це рішення", - зазначив Дувінський.

Причиною відповідного звернення стало те, що у 2016-17 році в України пройде п'ять матчів, які наша футбольна збірна буде приймати вдома.

Популярні новини зараз

Залишаться без пенсій: кого з українців позбавлять виплат, 7 категорій

Головний "пожирач" електроенергії у домі: як економніше користуватися бойлером

"Далі буде жах": астролог дав детальний прогноз щодо планів Путіна на Україну

Власникам карток приготуватися: "Ощадбанк" змінює тарифи за обслуговування рахунку

Показати ще

Читайте також: Степаненко відхрестився від виступів за Білорусь

Нагадаємо, наразі збірній Україні у відборі на Євро-2016 УЄФА дозволили проводити матчі лише у Львові та Києві. Також ймовірно, до цього списку додасться Дніпропетровськ.

Матчі кваліфікації на Чемпіонат світу 2018 року, що пройде у Росії, стартують восени цього року. Саме на цей час припадає дискваліфікація "Львів-Арени".