Капітан "Шахтаря" Даріо Срна розповів в інтерв'ю клубному сайту про свої погляди на футбол та політичну ситуацію в країні. На думку хорвата, більшість українських політиків лише тріпають язиком.

Даріо Срна подякував львівським уболівальникам за підтримку та розповів, що його команда пишається виходом у Лігу Чемпіонів. Але, незважаючи на адаптацію, він дуже сумує по Донецьку. Капітану "Шахтаря" не дає спокою ситуація на Донбасі та дії політиків з цього приводу.

"Я вважаю так: спочатку потрібно зробити, а потім вже розповідати. Людину характеризують вчинки, а не слова. Як приклад всім, президент нашого клубу, який не красується перед телекамерами, а реально допомагає. Він робить це душею і серцем. Йому не до футболу зараз - важливий мир на Донбасі", - розповів Срна.

Хорват розповів про складну групу у Лізі Чемпіонів. За його словами, грав би "Шахтар" у рідних стінах, то на рівних бився би з європейськими грандами. Даріо Срна чекає на повернення до рідного Донбасу та запевняє, що "Шахтар" зіграє на "Донбас Арені".

Читайте також: Тренер та директор "Металіста" зустрінуться із Курченком у Москві

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

У Лізі Чемпіонів суперниками гірників стали французький ПСЖ, іспанський "Реал" та шведський "Мальме".