Український півзахисник грузинського походження Бека Вачиберадзе став гравцем іспанського клубу "Бетіс". Півзахисник підписав із клубом угоду на два роки, повідомляє видання Marca.

Вачиберадзе, як стало відомо, відмовився подовжувати контракт із "Шахтарем". 19-річний опорний півзахисник буде грати за другу команду "Бетіса", яка грає у третьому іспанському дивізіоні. Вже сьогодні футболіст пройшов медогляд у новому клубі.

Як зазначили іспанські журналісти, етнічний грузин був одним з найпомітніших гравців молодіжного складу гірників. Для самого гравця виступи в Іспанії стануть корисним досвідом. Керівництво клубу обіцяє йому перспективи грати за дорослу команду клубу, і у Беки є всі шанси для цього. Випускники іспанських футбольних академій дебютують за основні клуби зазвичай у віці 21-22 роки.

Таким чином Бека Вачиберадзе став вже третім українцем, який переїхав до Іспанії цього літа. Євген Коноплянка перейшов у "Севілью", а Марьян Швед гратиме у молодіжному складі цього ж клубу.

Читайте також: Мадридський "Реал" відмовився продавати росіянина у "Валенсію"

Популярні новини зараз

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Клуб "Бетіс" також розташований у Севільї та є принциповим суперником однойменного клубу. Можливо скоро ми зможемо побачити дуель українців у дербі Андалусії.