У соцмережах миттєво відреагували на жорстокий жарт кремлівського сатирика Михайла Задорова. Комедіант на своєму останньому виступі намагався шуткувати про збитий на Донбасі Boeing 777.

Юзери були обурені такою зухвалою витівкою сатирика і адресували Задорнову масу гнівних коментарів. На їх думку, жарти про загибель сотень людей аморальні та неприпустимі.

"Геніально" вигук із залу. Дійсно, геніально доведений народ до божевілля. Думаю, саме так сміялися і реготали охоронці фашистських концтаборів при вигляді працюючого крематорію", - коментує цю ситуацію в Facebook користувач EduardRubin.

Читайте також: Голандці завершили роботу на місці катастрофи Boeing 777

Варто відзначити, що Задорнов наполегливо називає Боїнг "євразійським" і приписує секретарю державного департаменту США Джен Псакі слова прокурора з Пермі.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Пермський прокурор Андрій Делієв саме таким чином відповів на запитання журналістів про причини катастрофи літака МІГ-31: "Літак впав з причини тяжкості, так як машина важче повітря".

Задорнов використовував слова свого ж співвітчизника і видав їх за слова Псакі. Так він пожартував на тему про загиблих в результаті краху людях.