Громадяни більше незадоволені роботою Верховної Ради, ніж президента Петра Порошенка. Результати такого опитування опублікувала компанія TNS On-line TRACK.

Зокрема, 31% опитаних вважають дії влади щодо стабілізації ситуації в країні абсолютно незадовільними.

Ще 28% респондентів переконані, що влада переважно не виконує своїх обов'язків. 37% респондентів вважають, що влада щось робить, але не в повному обсязі. Лише 1% опитаних переконані, що влада повністю виконує покладені на неї функції.

Крім того, за останній рік вдвічі впав рівень довіри до роботи уряду. Так, у квітні лише 8% українців оцінили дії Кабміну задовільно, а 68% - незадовільно. Експерти пояснюють такі результати низкою прийнятих непопулярних законів, пов'язаних із тарифною політикою держави.

Водночас, 51% українців абсолютно або радше не задоволені діяльністю президента, частка задоволених становить 17%, а індекс оцінки його діяльності з липня 2014 до квітня 2015 року впав лише на 12 пунктів і залишається на рівні нижче середнього.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Читайте також: Корупція і кумівство турбують українців найбільше - опитування

Нагадаємо, рівно рік тому, 25 травня, в Україні відбувалися позачергові вибори президента, на яких у першому турі переміг Петро Порошенко.