8-9 травня в Києві поліція посилить заходи безпеки, в забезпеченні порядку будуть задіяні понад 2,2 тис. Поліцейських.

"В цілому на забезпечення громадської безпеки та порядку в місті буде задіяно понад 2,2 тис. Правоохоронців, в тому числі і військових Нацгвардії. Будуть залучені також експерти-вибухотехніки і кінологи зі службовими собаками", - розповів УНІАН начальник столичних поліцейських Андрій Крищенко.

Згідно з даними КМДА, в столиці 8 і 9 травня заплановано 11 заходів. Крім того, з 8 по 11 травня пройдуть поминальні дні. Заходи заплановані на території 29 цвинтарів Києва і на двох кладовищах Київської області. На охорону правопорядку на кладовищах буде задіяно близько 300 правоохоронців.

Читайте також: Влада побоюється провокацій у Запоріжжі

"З огляду на ситуацію в державі, щоб запобігти провокаціям і терористичну загрозу, в місцях масового перебування громадян будуть встановлені фільтраційні кордони, також будуть перевірятися особисті речі осіб, що викликали підозру. У зоні особливої ​​уваги також будуть всі станції метрополітену і підземні переходи. Ми просимо з розумінням поставитися до посилених превентивним заходам .. ", - зазначив А. Крищенко.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще