На порталі "Захоплюючий Київ" з'явилися пазли для тих, хто цікавиться нашим містом. На грі-мозаїці, що має безліч деталей, зображені центральні вулиці Києва — райони Майдану, Хрещатика, Бессарабки та Золотих воріт, також там можна розгледіти громадський транспорт, автомобілі й незвичних городян. Про це пише dreamkyiv.com.

Пазл "Київ" виготовила компанія "Хитрий жук". Розмір зображення-карти — 100 на 67 сантиметрів, воно складається з 24 елементів та розраховане на дорослих і дітей від 2—3 років. Ціна — 375 грн.

Читайте також: У центрі Києва на стіні оселився бразильський козак (фото)

Принт для пазла розробила київська художниця-ілюстратор Поліна Дорошенко. У списку її робіт, зокрема, оформлення "Лісової пісні" Лесі Українки для видавництва "Основи". Працюючи над ілюстраціями, художниця намагається відійти від традиційного оформлення й обрати більш грайливий і сучасний формат. Створюючи зображення для пазла "Київ", Поліна використовувала Google Maps. Там дивилась, наприклад, форму вікон будинків, які наносила на гру-мозаїку.

Понад усе художниці сподобалось малювати персонажів на велосипедах, продавців квітів біля Бессарабки та фруктів біля Золотих воріт, а також робити малюнки крейдою на асфальті.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще