Смертниця Аітбудасен, яка підірвала себе у одному із французьких терактів, у підлітковому віці пила, курила та ходила у нічні клуби. Подробиці її біографії розповіла її власна мати.

Про це пише The Times.

"Дівчина менше року як стала цікавитись Кораном, до цього спілкувалась із наркоторговцями. 26-річна Аітбудасен ввімкнула "пояс смертниці" під час операції поліцейських по затриманню її двоюрідного брата Абдельхаміда Абауда", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: ЗМІ оприлюднили фото смертниці з Парижа (фото)

Згідно інформації, до того, як, на думку мами, дівчини "промили мізки", вона мала прізвисько "Ковбойша", за пристрасть до широкополих капелюхів.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

За свідченням знайомих, жінка носила паранджу менше року. Вона була фанатом соціальних мереж і любителькою дуже ексцентрично одягатися.

"Вона жила у власному світі. Я ніколи не бачив, щоб вона відкривала Коран. Постійно дивилася в свій телефон, сиділа в Facebook або WhatsApp", - сказав її брат Юсуф Аітбуласен.

Нагадаємо, 13 листопада, ввечері, у Парижі сталася серія терактів зі стріляниною на вулицях і в ресторанах. Пролунало, також, декілька вибухів біля стадіону "Стад де Франс", а в концертному залі Bataclan бойовики захопили заручників.

Терористи із організації "Ісламська держава" взяли на себе відповідальність за теракти та попередили про нові атаки у майбутньому.