Микола Томенко звернувся до уряду з вимогою припинити фактичну ліквідацію кафедр фізичного виховання у вищих навчальних закладах та негайно визнати заходи з модернізації фізичного виховання такими, що призводять до його повної ліквідації у вищих навчальних закладах України. Про це заявили в прес-службі нардепа та віце-президента Національного олімпійського комітету.

Томенко також зазначає, що необхідно припинити приховану передачу спортивних об'єктів, які знаходяться на державному балансі Міністерства освіти і науки України, у приватну власність.

Читайте також: НОК підтримав проведення в Києві Євробаскету-2017

За словами віце-президента НОК, представники кафедр фізичного виховання пов'язують це з рекомендаціями МОН щодо необов'язкового викладання дисципліни "Фізичне виховання" у вищих навчальних закладах України та можливістю перепрофілювання освітянських спортивних споруд.

Микола Томенко: біографія, досьє та громадська діяльність політика

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Показати ще

Це підтверджують численні приклади: передача стадіону Київської державної академії водного транспорту ім. П. Конашевича-Сагайдачного під фактичну забудову житловими будинками; занедбаний стан спортивних споруд Національного авіаційного університету і т. д.