Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив собі нового радника з питань інформаційної політики Криму. Нею стала журналістка, продюсер, громадська діячка у справах кримськотатарського народу Еміне Джеппар.

Рішення про призначення ухвалене на підставі рекомендації Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, повідомляє прес-служба міністерства.

Як зазначив Юрій Стець, ключовими завданнями Еміне Джеппар будуть забезпечення протидії згортанню свободи слова у Криму і поширення українських ЗМІ у кримському інформаційному просторі.

"Еміне Джеппар продовжить працювати над тим, щоб Крим був актуальним у національних, регіональних медіа, і забезпечуватиме інформацію про півострів за межами України. Це людина з відкритим серцем, яка вболіває за долю свого народу і, я впевнений, буде робити все можливе, щоб протидіяти обмеженню свободи слова в Криму", - сказав Стець.

Читайте також: В Україні запрацювала мультимедійна платформа іномовлення

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Відзначимо, донедавна радником міністра з питань інформаційної політики щодо Криму був Сергій Костинський, який 14 вересня 2015 року призначений членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за президентською квотою.