Добровольчі батальйони реформують в системі Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Харкові після прийняття присяги поліцейськими, передає "УНІАН".

Він розповів, що сьогодні в лавах нової харківської поліції перебувають 27 осіб. Вони пройшли АТО, в тому числі, в добровольчих підрозділах.

"Ці хлопці будуть інтегруватися як в патрульну поліцію, так, як більшість з них хочуть цього, вони будуть іти в корпус оперативної раптової дії, в спецназ. Так само ці хлопці будуть іти в Національну гвардію, яка зараз змінюється, де також створюються нові підрозділи", - наголосив міністр.

Читайте також: Аваков і Яценюк нагородили поліцейських - учасників АТО

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Спеціальні підрозділи міліції, за його словами, також продовжать своє існування. Але будуть перетворені в спецпідрозділи поліції.

"Ніхто не скасовував спеціальні підрозділи міліції, які залишаться спеціальними підрозділами поліції до тих пір, поки ворог біля воріт, і поки буде потрібна спеціальна поліція, яка буде зупиняти ці ситуації", - зазначив Аваков.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дали старт роботі патрульної служби. Близько 800 нових патрульних поліцейських склали присягу.