Сьогодні на Південному кладовищі Києва ховали колишнього регіонала Михайла Чечетова. На цвинтар прийшло не більше 30 людей, серед них не було нікого із відомих високопосадовців. Не зважаючи на те, що Чечетов викинувся із вікна, і по церковним канонам вважається самогубцею, ховали його на території кладовища, а не поза ним.

Попрощатися із Чечетовим до Феофанії приїхали екс-регіонали Юрій Бойко, Олександр Ефремов, Олександр Попов, Михайло Добкін. Був помічений також екс-ректор Національного университету податкової служби Петро Мельник. Та на кладовище не поїхав ніхто.

Біля могили зібралися родичі і найближчі друзі. Священник при похованні був присутній, але молитов не читав. Біля могили родичі склали оберемки червоних троянд і гвоздик. Одна із немолодих жінок прийшла із жовтим тюльпаном. Каже, що час і місце поховання Чечетова дізналася від продавчинь квітів, що стоять біля входу в кладовище.

"Я його з 2010 року пам'ятаю, коли він несподівано допоміг мені у вирішенні проблеми на роботі. Я працювала головним лікарем районної лікарні, виникли проблеми, я заборгувала працівникам за ремонт даху. Цим скористалися конкуренти, які почали писати на мене скарги. Я писали листи президенту, депутатам, міністрам, просила від усіх допомоги. Несподівано мені подзвонила помічниця Чечетова. Сказала, що Микола Васильович мені допоможе. І справді, після його листів на мене перстали тиснути. Ось прийшла проводити його, хочу побачити і інших людей з Партії регіонів, за яку я голосую ще з 90-их", - каже Анна Єфімовна.

Таких, як вона на похоронах було близько десяти. Жінки стояли осторонь із сльозами в очах.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

На кладовище проводжати Чечетова прийшов олімпійський чемпіон по вільній боротьбі Єльбрус Тадеєв.

Церемонія продовжувалась півгодини, після прочитання некрологу, люди розпрощалися із Чечетовим під звук одинокого саксофону, який грав Ave Maria та "Шум берез". Від преси труну і близьких небіжчика затуляли охоронці.

Працівники кладовища сказали, що говорити про похорони їм заборонили родичі покійника.