Активісти "Фінансового Майдану", які вже декілька днів пікетують будівлю Нацбанку, стверджують, що близько години тому їх силою розігнали працівники міліції.

"Підтягнули трактор, була міліція та Нацгвардія, людей штовхали та били, а намети знесли. Нас було близько двохсот людей. Зараз частина активістів перейшла на інший бік вулиці", - розповів нам Юрій, один з учасників "Кредитного Майдану". Додав, що зброю протестувальників - золотий смітний бак, плакати та прапори у них забрали.

В міліції кажуть, що були під Нацбанком, але нікого не чіпали. "Дійсно там були зараз працівники міліції, але вони здійснювали охорону громадського порядку. Намети вони теж не зносили, це робили інші служби. З заявами про порушення прав ніхто не звертався", - сказали нам в прес-службі столичної міліції.

Чотири дні українці протестують проти курсу долара під Національним банком. Пояснюють, що не можуть платити за кредити, тому вимагають, аби валютні кредити перевели в гривневі, адже курс долара щодня тільки зростає.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще