Українські музиканти Євген Татарченко та Мірко Сабліч переробили пісню лідера групи "КІНО" Віктора Цоя "Спокійна ніч".

Відомі своїми піснями-каверами на злободенні теми музиканти змінили слова в хіті радянської рок-групи і присвятили її "вірним секти КримНаш"

"Як би Цой заспівав про окупацію Криму? Жорстко! Ось так", - прокоментував свою роботу Мірко Сабліч в інтерв'ю "Радіо Свобода".

У кліпі музикантів "Зона Крим" чергуються кадри з концерту групи "Кіно" і епізоди з картинами відомого російського художника Васі Ложкіна.

Читайте також: Борис Гребенщиков заспівав на київському концерті пісню Цоя

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"У цій пісні немає лубкового гумору, ми спробували передати смуток від того, що відбувається зараз. Це сумна пісня. У нас спочатку був варіант інший, більш жартівливої ​​пісні, але ми вирішили вибрати сумну", - розповів учасник дуету Євген Татарченко.

За словами Татарченко, якби Цой був живий, то в питанні окупації півострова він би зайняв позицію схожу з тією, яку обрали і передали у пісні музиканти.

"Ми можемо тільки припускати, але, знаючи коло спілкування Віктора Цоя - Борис Гребенщиков, Артемій Троїцький та багато інших, мені здається, що його позиція була б більш схожа на ту, яку ми спробували вкласти в його пісню. Ми спробували це зробити з душею і чесно ", - зазначив музикант.