Сьогодні, 27 квітня, у Харкові співробітники прокуратури затримали під час отримання хабара комерційного директора житлової компанії. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.
Як стверджують у відомстві, "директор вимагала та отримала від харків'янина кошти за укладення договору купівлі-продажу нежитлового приміщення, а саме зупинки громадського транспорту", яку, за попередніми даними, збиралися використовувати в якості торгового павільйону.

У прокуратурі зазначили, що 50 тисяч грн директор нібито запропонувала заплатити офіційно, а ще 200 тисяч грн - особисто їй за згоду на продаж.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368-3 КК (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми). Наразі правоохоронці готують документи на затримання фігурантки справи.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Дніпропетровській області правоохоронці затримали двох депутатів за хабарництво. Нардепи вимагали "подяку" за вирішення земельних питань.