Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко дав велике інтерв'ю сайту Команда №1, в якому проаналізував останній матч з Хорватією.

"Після детального перегляду і аналізу матчу враження трохи помінялися, але в цілому я дотримуюся тієї ж думки, яку озвучив на прес-конференції. У нас були помилки, ми провели складний поєдинок з сильним суперником, але на його тлі виглядали гідно.

Ми вибрали найкращий на той момент склад, і сьогодні я не буду говорити, що в разі чого прийняв би інше рішення. Не стану критикувати своїх футболістів. Раз я їм довірив місце на полі, значить, взяв відповідальність на себе, а вони, в свою чергу, нехай несуть відповідальність перед всією командою. Всі ці питання ми обговоримо всередині колективу.

Можу також сказати, що ми серйозно поступилися противнику тільки в одному компоненті - в індивідуальній майстерності в середині поля. У хорватських півзахисників було набагато більше обводок і вертикальних передач. Кожна така індивідуальна дія допомагає створювати чисельну перевагу в атаці, а нам цього якраз не вистачило.

Як пережив першу поразку в тренерській кар'єрі? Все нормально - я ж не перший день у футболі. Перед матчем говорив, що результат для нас важливий, але важлива і сама гра, її якість, а в цьому відношенні ми побачили чимало позитивних моментів на тлі такого серйозного суперника" - цитує слова коуча zbirna.com.

Популярні новини зараз

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, збірна України програла хорватам у відборі на ЧС-2018.