Представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова відреагувала на слова глави МЗС України Павла Клімкіна стосовно вибору російської учасниці на "Євробачення" Юлії Самойлової.

Про це стало відомо з повідомлення Захарової на сторінці в Facebook.

Раніше Клімкін назвав вибір Самойлової провокацією. "Я вважаю, що закон повинен бути один для всіх. Росія вже багато років займається провокаціями", - зазначив Клімкін.

На що Захарова відповіла "Про те, що закон повинен бути один для всіх, пану Клімкіну потрібно згадувати, коли він чує слово "Донбас".

Представник російського МЗС не оминула нагоди дорікнути за дії української влади. "З липня 2014 года Київ обрізав всі соціальні виплати населенню цього регіону, включаючи пенсії, зарплати, соціальні допомоги та інше", - додала Захарова.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Крім Захарової раніше о дискусії стосовно "Євробачення" долучився і речник президента РФ Дмитро Пєсков, який зазначив, що не бачить жодних провокацій у виборі Самойлової.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Павло Клімкін назвав провокацією відправити на конкурс співачку Юлію Самойлову, яка у 2015 році незаконно перетнула український кордон та відвідувала окупований Крим.