Голлівудська акторка Скарлетт Йоханссон здивувала чоловіка розлученням. Француз Ромен Доріак попросив зірку "Месників" відкликати заяву.

Журналіст заявив, що Йоханссон подала до суду без його відома, зробивши їх розставання надбанням громадськості, пише People.

"Я хотів би попросити її негайно відкликати свій позов і повернутися за стіл переговорів, як би це не було неприємно. Ми батьки прекрасної доньки, яку продовжимо спільно виховувати ще багато років, розділяючи з нею її радості та печалі, як можуть робити лише батьки" , - йдеться в заяві Доріака, яка потрапила до рук преси.

Ситуацію вже встиг прокоментувати й адвокат француза, Гарольд Майерсон. За його словами, позов став несподіванкою для нього та його клієнта.

"Ми обговорювали інформацію, що має відношення до їх дитині Роуз, а також економічні питання, тож ми були приголомшені, коли вони [адвокати Йоханссон] зробили це. Ми сказали [Йоханссон та її адвокатам], що будь-якими способами постараємося цього уникнути", - розповів юрист.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Нагадаємо, 7 березня Скарлетт подала документи на розлучення до Верховного суду штату Нью-Йорк. У заяві актриса вказала, що її шлюб "безнадійно зруйновано".

Тепер Йоханссон і Доріак боротимуться за основну опіку над 2-річною донькою Роуз.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Йоханссон похвалилася татуюванням в інтимному місці.