Завдяки своїй неординарній зовнішності американка Сара МакДеніел, більш відома в Instagram як Sarah Rose, стала помітною фігурою в модельному бізнесі.

Її унікальність полягає в гетерохромії очей - - різному кольору райдужної оболонки правого і лівого ока або неоднакова забарвлення різних ділянок райдужної оболонки одного ока. У Сари одне око блакитного кольору, а друге - карого, що робить її погляд не лише привабливим, а й загадковим.

Дівчина почала завойовувати популярність з 2014 року, просто викладаючи фотографії в Instagram. Згодом, її почали помічати модельні агентства і пропонувати високооплачувані фотосесії.

Перший вигідний контракт, який запропонували Сарі, мав умову – угода буде підписана лише якщо вона посилить яскравість очей. Це можна зробити за допомогою контактних лінз або за допомогою візуальних ефектів в спеціальній програмі. Але, дівчина виявилося принциповою. Вона заявила, що її зовнішність унікальна, вона виступає за природність і змінювати свою зовнішність не збирається. Однак, контракт не скасували.

Так завдяки неординарності і принциповості Сара знайшла своє покликання і місце в модельному бізнесі. Сьогодні її фото прикрашають обкладинки відомих світових глянців.

Популярні новини зараз

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто зауважити, що гетерохромія нерідко зустрічається у знаменитостей. Наприклад, Джейн Сеймур, Міла Куніс, Тім Макилрот, Девід Боуї і Джонатан Ріс-Майєрс також можуть "похвалитися" гетерохромією в різних її проявах.