Американські медіа-персони активно висловлюють свою підтримку ветеранам військ США. У країні навіть запустили флешмоб, де відомі актори, спортсмени та інші знаменитості наголошують на важливості кожного з колишніх вояків і закликають їх не пасувати перед труднощами.

Не відстав від зіркових колег по цеху і герой бойовиків, сценарист та продюсер Сільвестр Сталлоне. Він опублікував у своєму Instagram фотографію, на якій він обіймається з сержантом Тревісом Мілсом. Останній – ветеран бойових дій, який втратив на війні в Афганістані руки й ноги.

Читайте також: Ветерани США стали частіше зводити рахунки з життям

Це сталося 10 квітня 2012 року, коли чоловік підірвався на саморобному вибуховому пристрої. Тяжке поранення та ампутація кінцівок не зламали його, і він зміг повернутися до активного життя.

Тревіс написав книгу про війну та життя після неї, став мотиваційним спікером, займається захистом прав ветеранів, знімається в кіно. Крім того він є засновником фонду, що допомагає колишнім бійцям та родинам загиблих солдат.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Сталлоне у своєму підписі до фото написав, що гордий стояти поряд з сержантом. "Тревіс Міллс. Справжній герой і натхнення. Прямуйте слідом за цієї надзвичайною людиною!",- зазначив Слай.

Як писав "Знай", нещодавно Дуейн "Скеля" Джонсон підтримав ветеранів США віджиманням.