У Башкирії (регіон РФ) невідомий спробував вкрасти банкомат з магазину, що продає спиртне. Наголошується, що для цього чоловік викрав на околиці села трактор і з його допомогою проломив стіну магазину. Після цього він загріб банкомат в ківш трактора, проте втекти з місця злочину разом із здобиччю йому не вдалося, повідомляє LifeNews.

На нещастя "викрадача" спрацювала встановлена в торговій точці сигналізація. Коли до магазину прибули поліцейські і охорона, чоловік вже втік, кинувши трактор. Ведуться його пошуки. Інцидент стався в ніч на Старий Новий рік з 13 на 14 січня. Мабуть, зловмисник добре відзначив свято і вимагав "продовження банкету".

У Росії найчастіше зловмисники, розраховуючи пограбувати банкомат, намагаються підірвати пристрій. Так, у грудні минулого року в підмосковному місті Павловський Посад чоловік підірвався на саморобній бомбі при спробі пограбувати банкомат. У тому ж місяці суд виніс обвинувальний вирок щодо московського вчителя історії, який підірвав чотири банкомати з метою наживи. Він отримав 5,5 років позбавлення волі.

Читайте також: Російський президент грабував у Миргороді квартири

Щось схоже на інцидент в Башкирії сталося в Данії в грудні 2015 року. Там зловмисники розбили банк екскаватором, щоб викрасти з залу банкомат. Як все відбувалося, стало видно пізніше на відео свідків. Люди в пабі поруч аж підскочили, коли будівельна техніка почала трощити стіни.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Злочинці провернули все за якихось 5 хвилин. Банкомат з грошима бандити повантажили в автомобіль, який припаркували на іншій стороні вулиці, і зникли. Поліція швидко вийшла на слід і заарештувала двох підозрюваних.