Всесвітню мережу підкорили фото фітнес-тренера на ім'я Аліса, яка станцювала у лондонському метро на пілоні. Дівчину, яка ефектно танцювала пол денс, зняв на камеру відомий британський фотограф Елад Іцкін, пише "Обозреватель".

Танцівниця і фотограф вирішили довести, що танець на пілоні - це красиво, незалежно від місця його виконання. Для цього вони вирішили влаштувати шоу прямо у вагоні лондонської підземки, де Аліса виконала вражаючий танець на очах у пасажирів. Пропонуємо вам знімки Іцкіна з приголомшливою Алісою.

Нагадаємо, українки входять до числа найсильніших танцівниць світу в стилі пол денсу. Так, в 2014 році на чемпіонаті світу з танцю на пілоні Miss pole dance Elite, який проходив у Москві, перемогла українка. За нагороди турніру змагалося 150 танцюристів з 20 країн світу. Переможців визначали в чоловічих, жіночих і парних категоріях. Перше місце в жіночих змаганнях посіла представниця України, учасниця танцювального спектаклю PoleArtShow: 80 днів навколо світу - Тетяна Литвинова.

Читайте також: Не стриптиз: у Львові провели чемпіонат з пілонного спорту (фото)

Нагадаємо, танець на пілоні є видом спорту, який поєднує акробатику, фітнес, гімнастику і театральну виставу. Це заняття вважається різновидом фітнеса.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще