На честь нового року співачка Камалія, дружина мільйонера Мухамада Захура, показала публіці двох своїх доньок – Мірабелу та Арабелу, яких вона народила у вересня 2013 року. До цього Камалія приховувала фото дочок, аби не зурочити.

Окрім малят, інтернет-користувачі також помітили відмінну форму співачки. Вагітність, пологи та догляд за малятами ніяк не вплинули на красу Камалії.

"Знай" склав власний рейтинг дружин українських багатіїв.

1. Марина Свентицька

Дружина мільйонера та банкіра Олександра Ярославського, чиї статки сягають понад $774 млн., Марина Свентицька – корінна харків'янка та в минулому була фотомоделлю. Проте знайомі Марина зазначають, що подіум – це було радше її хобі. Дівчина дуже серйозно ставилася до навчання. 2006 року Марина здобула титул другої віце-королеви Харкова. Тоді ж, у 18-річному віці познайомилася з бізнесменом Ярославським. За плечима у Олександра було два шлюби, проте Марина впала йому в око. Вперше на публіці подружжя з'явилося офіційно 2010 року.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Різниця у віці в 29 років не заважає Олександру і Марині. Разом вони виховують доньку та сина, котрих модель подарувала чоловікові. Живуть у селі Мартова, Харківської області, де у мільйонера величезний будинок та власне господарство. Сама Марина рідко з'являється на публіці та увесь час приділяє дітям.

Читайте також: ТОП-10 найстильніших бізнесменів планети (фото)

2. Оксана Марченко

Дружину мільйонера (статки сягають більш, як $234 млн.) та політика Віктора Медведчука Оксану Марченко в останні роки нещадно критикують українці – все через російського кума. Оксана – корінна киянка, у 19 років почала свою кар'єру на телебаченні. З першим чоловіком у неї не склалося, а 16 років тому на церемонії "Людина року" вона познайомилася з бізнесменом і юристом Віктором Медведчуком.

За 4 роки пара побралася. У політику жінка намагалася не втручатися, натомість сконцентрувалася на телебаченні – вела власні проекти, була ведучою шоу. Разом з Медведчуком вони виховують сина Оксани від першого шлюбу – Богдана та спільну з Віктором доньку – Дарину, котру охрестив Володимир Путін.

3. Олена Пінчук

Дружина мільйонера Віктора Пінчука, чиї статки сягають понад $1,5 доларів Олена Пінчук – донька другого президента України Леоніда Кучми. Фізик та економіст за фахом, Олена декілька років пропрацювала менеджером провідних українських компаній – від "Приватбанку" до "Київстару". Була заміжня за бізнесменом Ігорем Франчуком, а після розлучення вийшла заміж за мецената та бізнесмена Віктора Пінчука, створила власний благодійний фонд та входить у рейтинг найвпливовіших жінок України.

У шлюбі з меценатом Олена народила двох доньок, яких виховує разом з сином від першого шлюбу. Жінка не любить давати інтерв'ю та не дуже афішує у пресі своє особисте життя. Проте зрідка там таки зявляються новини – приміром новина про купівлю Оленою особняка в Лондоні за 80 мільйонів фунтів стерлінгів. Такою покупкою вона шокувала британців та встановила ціновий рекорд для британської нерухомості.

4. Аліна Жеваго

Костянтин Жеваго – український мільярдер. За різними оцінками його статки сягають $1,1 млрд. А от його дружина Аліна працює звичайним доцентом на кафедрі міжнародного менеджменту у Київському економічному університеті.

Втім, це не заважає дружині олігарха вести відповідний образ життя – Аліна з'являється на тусовках, модних показах, виставках як в Україні, так і за кордоном. Разом подружжя виховує сина та доньку.

5. Надія Шаломова

Дружина мільйонера та голови адміністрації президента Бориса Ложкіна (статки оцінюють в більш, як $126 млн.) Надія Шаломова – професійний журналіст та видавець. Познайомилася пара у Харкові, де Надія почала кар'єру журналіста, а Борис заснував власну газету. Уже за кілька років Ложкін та Шаломова випустили спільне видання "Теленеділя", котрий нині продається по всій Україні. Після одруження, пара поїхала підкорювати столицю, а згодом створила один з найбільших холдингів - UMH.

Зараз Надія знаходиться у тіні чоловіка-політика. Активно займається благодійністю – у травні фонд Бориса Ложкіна, яким керує Надія, зібрав кошти для сучасного кардіологічного апарту, продаючи з аукціону твори сучасних українських художників. Надія захоплюється мистецтвом та має вдома чималу колекцію живопису.

Разом подружжя виховує спільну доньку.

6. Зоя Литвин

Дружина бізнесмена та депутата Василя Хмельницького (має понад $800 млн) Зоя Литвин – модель та акторка. Познайомилася пара на міжнародному фестивалі "Дні України у Франції", де Зоя була моделлю. Василь відразу запропонував зустрічатися, проте отримав відмову. А за півтора року вони знову зустрілися і бізнесмен таки добився руки красуні.

Зараз Зоя займається благодійністю – відкрила власну школу та опікується інтернатом для дітей, окрім того приймає активну участь у світському житті. Пара виховує спільного сина.

Читайте також: ТОП-5 незвичайних країн, популярних для еміграції

7. Асія Ахат

Дружина бізнесмена Ігоря Баленка, який володіє торгівельною мережею "Фуршет" та має статки понад $178 млн., Асія Ахат з дитинства займалася музикою. Дівчинка росла в столичній родині інтелігентів, тому навчатися гри на скрипці почала вже у 5 років. З 1999 року вона дебютувала з власним альбом. Хтозна, якби склалася її подальша музична кар'єра, але за рік вона одружилася з бізнесменом Ігорем Баленко.

Познайомилася пара у підземному переході – Асія їхала на заняття з скрипкою у руках, а Ігор купував газети у кіоску. Після одруження, кар'єра співачки та скрипальки різко пішла угору – Асія підписала кілька вдалих контрактів, випустила свої альбоми, стала продюсером.

У Ахат є син від першого шлюбу, та син від шлюбу з Баленком.

8. Тетяна Рамус

Статки бізнесмена Ігоря Воронова оцінюють у понад $100 млн. Більше 10 років Ігор одружений на моделі та телеведучій Тетяні Рамус.

Вона – професійна модель, проте до кар'єри ніколи не ставилася серйозно. Для неї це було радше спосіб завести нові знайомства та ділові контакти. З бізнесменом познайомилася, коли їй було всього 17 років. Побралися майже відразу. Чоловік відразу ж виявив готовність інвестувати кошти у проект своєї дружини. З 2008 року Тетяна веде передачу "Зверни увагу з Тетяною Рамус", а опісля ще й випускати глянцевий журнал, та вести програму на радіо.

Разом Тетяна та Ігор виховують доньку Ворнова від першого шлюбу та спільну донечку.

9. Зінаїда Лихачьова

Мало хто знає про те, що відома київська художниця та дизайнера Зінаїда Лихачьова є дружиною одіозного політика і мільйонера Сергія Львочкіна, чиї статки складають понад $400 млн. Зинаїда – досить відома особа у колі митців, як в Україні, так і за кордоном. Вона постійний учасник Ukrainian Fashion Week та інших показів.

Проте широкому загалу українців вона стала відомою два роки тому, висловивши на своїй сторінці в соціальних мережах підтримку Єврмайдану, доки її чоловік був на посаді глави Адміністрації Президента.

Для художниці шлюб з мільйонером – уже другий. Перший її чоловік займався фармацевтичним бізнесом. Подейкують, що через ревнощі Сергій Льовочкін помстився колишньому чоловікові дружини у бізнесу.

Пара виховує двох дітей – доньку Зінаїди від першого шлюбу та спільного сина.

10. Вікторія Гуменюк

Дружина Ігоря Гуменюка (має в активі понад $100 млн) Вікторія більш відома публіці, як мама співачки Ассоль.

Доки чоловік заробляє гроші, Вікторія займається домашнім господарством – виховує трьох дітей, а в останні роки є продюсером доньки Катерини Гуменюк. Інтерв'ю жінка майже не дає і на світських тусовках зявляється рідко, намагаючись бути в тіні чоловіка та зоряної дочки.