Беззмінний лідер комедійної студії "Квартал-95", кращий "Слуга народу" країни, актор і, режисер Володимир Зеленський потрапив у топ-список знаменитостей за версією Forbes. Він займає в ньому почесне третє місце.

Журнал Forbes-Україна представив список найпопулярніших і затребуваних зірок країни. Він не публікувався два роки і видання вирішило відновити стару традицію. У список також увійшли й інші учасники "Кварталу-95".

Однією з найпопулярніших областей в Україні стала Дніпропетровська. Її, зокрема, прославив Кривий Ріг. Саме з цього міста родом всі учасники комедійної студії. Також до рейтингу потрапили і представники області, але вже зі сфери спорту. Мова йде про Євгена Коноплянку та головного тренері футбольного клубу "Дніпро" Мирон Маркевич. Вони зайняли в рейтингу шосте і 14 місця відповідно.

Читайте також: Пародія Зеленського про підрахунок голосів підірвала інтернет (відео)

Кандидатів рейтинг відбирали за чотирма ключовими показниками. До уваги брали річний дохід, увага з боку ЗМІ до своєї персони, а також інтерес в мережі і загальне число ротацій, йдеться про співака.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Лідером рейтингу став боксер Володимир Кличко. Другу сходинку посідає лідер музичного гурту "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук. Як не дивно, незважаючи на численні суперечки на політичному ґрунті на четвертому місці опинилася співачка Ані Лорак.