Українська дизайн-студія Ohhio, яка створює в'язані речі для дому, підкорює світ. Вона зібрала на сайті підтримки нових проектів Kickstarter більше $187 тисяч із початково заявлених $20 тисяч.

До завершення кампанії лишилася доба, але вже можна говорити про великий успіх, повідомляє "5 канал".

Засновником проекту є Ганна Мариненко. Ohhio займається створенням в'язаних речей для дому ручної роботи. Ковдри, шарфи, светри виконані за допомогою величезних стібків. "Ми створюємо товари ручної роботи для вимогливих клієнтів, які цінують індивідуальність та справжню якість", - йдеться на сайті проекту.

Раніше український дизайнер Ганна Мариненко створила проект під назвою Sound form wave, в якому природні ландшафти відгукуються з формами звукових хвиль. Проект був опублікований у багатьох іноземних ресурсах, присвячених фотографії, ілюстрації і дизайну.

А близько року тому Мариненко розробила спеціально для одного з київських закладів ("Глінтвейня") кумедну за формою лампу. Назва її вельми логічна і повністю відповідає формі вироби, але зрозуміла лише для носіїв української мови. Pigulka (таблетка) - лампа, що дарує м'яке світло і не сліпить очі, майже зцілююче впливає на зір, адже дозволяє дивитися на його джерело і не хмурячись отримувати задоволення.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Читайте також: Українка підкорила світ об'ємними шарфами (відео)

Нагадаємо, 24 листопада інший український стартап Ugears, який виготовляє 3D-пазли з дерева запустив кампанію на Kickstarter, щоби зібрати $20 тисяч. Наразі команда вже зібрала $248 тисяч.