Мешканка Глазго (Шотландія) назвала секретом свого довголіття регулярне вживання алкогольних напоїв.

Повідомляє Metro.

Іна Карраферс, яка 30 листопада відзначила 105-й день народження, розповіла, що кожного тижня пила джин з апельсиновим соком.

Карраферс перебуває під наглядом фахівців в інтернаті для престарілих людей з особливими потребами Aisla Craig, де її і зараз можна зустріти зі склянкою алкогольного напою в руках. Жінка дотримується дієти, що складається з алкогольних коктейлів, вівсяних висівок, тостів і печива. За її словами, саме цим продуктам вона зобов'язана своїм здоров'ям і довгим життям.

Мешканка Глазго народилася в 1910 році. У Карраферс троє дітей: Ян (в цьому році йому виповнилося 70 років), Морін (65 років) і Сара, яка померла у віці восьми років. Шотландка все життя працювала, щоб поставити їх на ноги, але, за її словами, не забувала і про розваги.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Читайте також: ТОП-10 людей із дивними вадами

Карраферс працювала машиністом, а після - інженером на заводі. Кожен понеділок вона відправлялася на дискотеку в один з місцевих клубів, де завжди замовляла коктейль з джином.

Це не перший випадок, коли довгожителі називають алкоголь однією з головних причин свого здоров'я. 5 серпня 110-річна мешканка американського штату Нью-Джерсі Агнес Фентон назвала секретом свого довголіття вживання протягом останніх 70 років три склянки пива і стопки віскі в день.