Канадський майстер татуювання Шеннон Клейдон набив дівчині татуювання. Але зробив він це не у звичайному салоні. Дійство проходило під час вільного падіння.

Політ естремалів тривав всього лише 30 секунд, а потім вони розкрили свої парашути. Протягом цього часу не вдасться зробити складне або велике татуювання.

"Піддослідною морською свинкою" для Клейдона погодилась стати його знайома Надін Ейлен. Перед початком польоту вони провели необхідні приготування. Зокрема, було погоджений остаточний вигляд запланованого зображення. Потім, за допомогою кальки та спеціальних чорнил,контур картинки перенесли на зап'ястя дівчини. Після цього, справа залишилась за малим – зробити татуювання на тілі.

Читайте також: Журналіст зістрибнув з 25-го поверху ТРЦ (фото, відео)

Художник робив дівчині тату на швидкості 190 км/год. Він встиг завершити малюнок за такий короткий проміжок часу. Він набив на руці дівчини напис "АHHH". Це означає крик страху і захоплення.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, парашутист вирішив здивувати користувачів мережі власним вчинком, коли зібрав у вільному падінні кубик Рубика. Любитель гострих відчуттів Кріс Волкер витратив всього лиш 60 секунд на те, щоб зібрати головоломку.