В Ірані живе 80-річний старий, який більше схожий на казкового троля або на темну істоту з фентезійної саги "Володар кілець". Його шкіра покрита лусочками бруду, що відшаровується. Очей за шаром пилу майже не видно, а сморід від нього відчувається за версту.

Про це повідомляє Вigpicture.

Причина, яка пояснює його зовнішній вигляд дуже проста. Він не хворіє шкірними захворюваннями чи якимись іншими хворобами - просто чоловік не мився останні 60 років.

Старий бродяга Аму Хадж живе на околиці невеликого іранського села Дежга в провінції Фарс. Шкіра на його руках більше схожа на слонячу.

Аму веде дуже примітивний спосіб життя. Головним своїм скарбом він вважає звичайну металеву водопровідну трубу. Він використовує її як курильну трубку. Але курить він не тютюн, а справжнісінький гній. Коли ж його пригощають сигаретами, то він викурює їх одразу всі одним пучком.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Читайте також: Чоловік купує черепах і випускає в море (фото)

Протягом багатьох років Аму живе на околиці села в цегляній будові. Більшу частину свого часу він проводить не рухаючись з місця. Бродяга або спить, або гріється на сонці. Основна проблема для нього - зігрітися в холодні ночі.

Харчується Аму дуже просто і не вишукано. Він запікає на багатті вбитих тварин. Іноді жителі села підгодовують його.

Нікому досі так і не вдалося дізнатися, чому він живе таким життям і чому не мився кілька десятків років.