Нетішинські поліцейські затримали справжнього крадія-ласуна, який протягом жовтня чотири рази проникав до кіоску хлібобулочних виробів, де їв випічку та запивав її чаєм, приготованим прямо на місці злочину. Проте останнього разу така схема чоловіку "приїлася", тому він вирішив здійснити справжню крадіжку - прихопив із собою обігрівач і чайник. Про це пише khmelnytsky.com.ua.

Читайте також: Крадій із Бердичева повернув незнайомці 40 тисяч доларів (відео)

Справі дали хід тоді, коли до чергової частини Нетішинського відділення поліції звернувся місцевий підприємець, який поскаржився на те, що якийсь зловмисник періодично проникає до його кіоску з випічкою та виносить звідти продукти — булочки, цукор, чай. Кожного разу підприємець пробачав злодію дрібні крадіжки, але після викрадення техніки, він звернувся до правоохоронних органів. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів нетішинські правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за крадіжку, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.