Переможниця "Євробачення-2016" українська співачка Джамала прокоментувала участь в цьогорічному міжнародному конкурсі співачки Юлії Самойлової, яка буде представляти Росію.

Джамала вирішила не висловлювати свою думку з приводу участі Юлії Самойлової, однак зазначила, що вихід російської співачки на сцену з прапором є політикою.

"А ось про Юлію Самойлову не питайте - не висловлювалась і нічого в майбутньому говорити не стану. Як би ми не ставилися до цього конкурсу, називаючи його музичним, коли ти виходиш з конкретним прапором - це вже політика. І в даному випадку потрібно засунути свої амбіції подалі, тому що перемагає країна ", - цитує слова переможниці Євробачення-2016 видання "КП".

Як повідомляв сайт Знай.ua, Павло Клімкін назвав провокацією відправити на конкурс співачку Юлію Самойлову, яка у 2015 році незаконно перетнула український кордон та приїздила до окупованого Криму.

Зі свого боку, організатори пісенного конкурсу "Євробачення-2017" не мають претензій до російської делегації щодо вибору учасниці від Росії, однак вони повністю покладаються на рішення української влади і готові його прийняти.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще