Не дарма, творець маленької чорної сукні - Коко Шанель, говорила про те, що цей вид сукні буде універсальним для кожної жінки. Його неможливо замінити нічим. Маленька чорна сукня буде вічною класикою для будь-якого віку і достатку.

Дійсно, ніяка одяг не може підкреслити елегантність, жіночність, гідності фігури, як класична чорна сукня. Вона була створена в 1926 році і до цих пір, маленьке чорне плаття вважається еталоном красивого жіночого образу. Маленька чорна сукня повинна бути у кожної жінки в гардеробі.

Читайте також: Google наділить штучний інтелект людськими рисами

Маленька чорна сукня прирівнюється до уніформи для жінки, яка хоче бути ще більш загадковою. Насправді, маленьку чорну сукню можна носити з будь-яким аксесуаром, взуттям. У наш час молоді дівчата намагаються знайти поєднання маленької чорної сукні з кедами або кросівками.

Важко визначити стандарти поєднання одягу і взуття так як більшість людей намагається показати себе і виділити з натовпу. Тому маленька чорна сукня в поєднанні з не масивним спортивним взуттям виглядає дуже цікаво. З'єднувати класику і спорт в образі - це один із напрямів в тренді, який не всі можуть пояснити, але виглядає це ефектно.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На романтичну вечерю або корпоратив найкраще поєднувати маленьку чорну сукню з класичним взуттям. Доповненням до образу може послужити капелюшок, рукавички або не сильно яскраві і великі аксесуари.
Люди з американської кіноіндустрії 30х і 40х років, одягали героїнь кінострічок в маленькі чорні сукні, так як сукні інших квітів на чорно-білій плівці виглядали не так ефектно, ніж чорний. Справжній бум на цей вид жіночого гардеробу був навіть за часів Другої Світової війни. У той час сукню можна було придбати за найнижчою ціною. У важкі часи, продавці, намагалися не забирати у представниць слабкої статі, еталон жіночності.

Чорна сукня - це універсальний одяг, яка актуальна в будь-який час і в будь-який час року. Універсально воно тим, що його можна поєднувати як з класичними речами так і зі спортивним стилем. Маленька чорна сукня ніколи не зіпсує ваш образ, а тільки створить його в кращому вигляді.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, якщо ви любитель стилю Casual і регулярно відвідуєте спортивні заходи, створити даний образ вам допоможуть спортивні речі з гардеробу. Характерними рисами є у використанні образу: футболки, светри вільного крою, майки. Речі можуть бути трохи потерті і на вигляд трохи недбалі. Так само, даний образ добре підійде для зустрічі з друзями або поїздки за місто.