У США розробники Bugatti спільно із фахівцями Palmer Johnson представили першу спортивну яхту, створену на базі гіперкара.

Про це повідомляє Motor.

Автори ідеї зазначили, що новинка в стилі Chiron здатна розвивати швидкість до 44 вузлів, що аналогічно 80 кілометрам на годину. Два восьмициліндрові двигуни створені у двох варіантах: 1000 та 1200 сил, а також обладнані кількома водометними пристроями. Довжина човна буде також суттєво відрізнятися від аналогів – вона складатиме 15 та 24 метра.

Яхта повністю обладнана для відпочинку – тут є окрема спальня, приміщення для прийому гостей, джакузі. Під час обробки новинки спеціалісти застосували шкіру, алюмінієве покриття, карбон, натуральне дерево, а також мармур.

Про ціну розробки поки що нічого не відомо, але очевидно, що дешевшою від гіперкару, на основі якого вона створена (Bugatti Chiron), вона не буде.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що суперкар, який свого часу належав американському президенту Дональду Трампу, продадуть на аукціоні у США. Відомо, що об'єм двигуна F430 складає 4,3 літри, а пробіг досить низький – в цілому не більше шести миль.