Гігант автомобілебудування компанія "Ford" представила нову екологічну розробку. Це складаний електричний велосипед MoDe:Flex.

Електровелосипед можна підключити до власного смартфону, щоб допомогти спланувати маршрут, дізнатися прогноз погоди або отримати відомості про фізичну активність власника.

Функція "no sweat mode" налаштує еко-велосипед під серцевий ритм користувача. Як тільки система виявить почастішання ритму, велосипед одразу ж прийде на допомогу. Він включить електродвигун, який допоможе власнику.

Також електровелосипед має функцію вібрації керма. Вона попереджає про те, що велосипедиста намагається обігнати автомобіль, який рухається позаду. Додаток MoDe:Link також пропонує розширення для годинника Apple Watch. Він дозволяє виявляти вибоїни та нерівності на дорогах.

Читайте також: В Еміратах підживити телефон можна від пальми (фото)

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Оскільки велосипед складається для зручного перенесення та зберігання, його можна заряджати як від зовнішнього зарядного пристрою, так і від автомобіля.

Варто зазначити, що MoDe:Flex поки знаходиться на стадії прототипу. Поки практично нічого не повідомляється про його технічні характеристики.