Компанія Apple має великі плани на друге покоління Watch. Їх головною особливістю стане фронтальна камера для відеочату. Вони набудуть нового вигляду в наступному році.

Таке оновлення сподобатися тим, хто втомився всюди носити з собою iPhone. Також наступне покоління Watch отримає новий WiFi-чіпсет, який додасть їм незалежності. Користувач зможе обмінюватися повідомленнями з друзями та користуватися різними додатками без смартфона, який може в цей час лежати вдома.

Читайте також: Американка викинула на смітник Apple 1 за $ 200 тис

Поки немає відомостей щодо інших оновлень. Відомо, що за часом роботи від акумуляторної батареї другий Watch не відрізнятиметься від першого. Дослідження Apple показало, що більшість користувачів гаджету не засмучені тим, що їм доводиться залишати свої годинники заряджатися на ніч. В середньому до кінця дня у них залишається 30-40 відсотків невикористаного заряду.

До того ж, як заявляють джерела, Apple вивчає можливість розширення модельного ряду Watch сталевим і золотим варіантами. Втім, у такому гаджеті як смарт-годинник завжди знайдеться місце для поліпшень.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також ми повідомляли, що iphone xs max китай і iphone xs max польський можна вже придбати в інтернеті.