Американське подружжя дизайнерів Кемерон та Рейчел Ван Дайк на Північноамериканської автомобільній виставці в Детройті представили винахід під назвою "Велосипед майбутнього". Він поєднує автомобіль та електровелосипед.

Про це повідомляє офіційний сайт команди дизайнерів Thefuturepeople.

Проект народився із усвідомлення того, що транспортна інфраструктура переживе "бензиновий" транспорт, який людство використовує наразі.

"Наше питання: "Яка альтернатива може замінити ці транспортні засоби, які зможуть забезпечити самостійні подорожі, заміщуючи енергію?" Новий транспорт має бути набагато легшим за вагою, використовувати наявні джерела енергії з високою ефективністю та бути недорогим", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: "Розумне" колесо перетворює звичайний велосипед на електричний (відео)

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Цей транспорт здатний розвивати швидкість до 25 миль в годину або 40 км / год. Причому для цього необхідна рівна поверхня, а також бажання крутити педалі. Максимальна швидкість, доступна для цього транспорту, досягає 55 км / год.

Для виробництва транспортних засобів були використані легкі матеріали, серед яких алюміній і полікарбонат. Електродвигун розрахований на 20 миль, плюс до цього двигун має акумулятивного здатності перетворення прискорення або гальмування в додатковий заряд батареї.

"Через проектування, виготовлення і демонстрацію цих машин ми сподіваємося кинути виклик американській громадськості, щоб розглянути використання людської енергії і ресурсів часу як альтернативних варіантів викопному паливу", - підсумували винахідники.