Корейська компанія Hycore збирає кошти на запуск у масове виробництво велосипедного колеса Centinel Wheel. Воно дозволяє звичайному роверу стати електро.

Про це повідомляє imena.ua.

Спеціальне колесо встановлюють замість стандартного заднього. У нього інтегровані мікроконтролер, 2 електричних мотори потужністю 180 ват кожен і 24-вольта блок літій-іонних акумуляторів.

Читайте також: В Україні вирішили випускати власні електрокари

Конструкція дозволяє демонтувати мотори для обслуговування або встановлення нових, і знімати батарейний блок для підзарядки.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Велосипед з встановленим Centinel Wheel розвиває швидкість до 25 км / год, запас ходу досягає 50 км. Колесо може обмінюватися даними з мобільним пристроєм під керуванням Android або iOS допомогою бездротового зв'язку Bluetooth 4.0.

У спеціальному додатку користувачі можуть вибирати режим роботи електроприводу, переглядати статистику і контролювати рівень заряду акумуляторів.

Спочатку в компанії організують випуск колеса у 26-дюймової версії, але в перспективі інженери компанії додадуть інші розміри.

Розробники хочуть залучити на Kickstarter $ 100 тис. Поки що їм вдалося зібрати тільки десяту частину від заявленої цифри.

Вартість колеса Centinel Wheel становить $ 900.

Також можна зробити чіп тюнінг дешево і чіп тюнінг харківський масив.