Глава корпорації Apple Тім Кук призначив віце-президента компанії Джеффа Вільямса головним операційним директором.

Про це повідомляє Naked Science.

Також в Apple відбулися ще кілька кадрових перестановок. Старший віце-президент з маркетингу Філіп Шиллер тепер буде головним по App Store на всіх рівнях компанії, а Джоні Сруджі отримав посаду віце-президента.

Крісло операційного директора було порожнім з 2011 року, після того як Стів Джобс через хворобу був змушений залишити посаду генерального директора. Тоді на його місце рекомендували Тіма Кука.

Джефф Вільямс отримав ступінь бакалавра в галузі машинобудування в Університеті штату Північна Кароліна. Після 13-річної роботи в IBM, у 1998 році, він отримав посаду голови із закупівель в компанії Apple.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Віце-президентом з операцій Вільямс був призначений у 2004 році, а з 2010 року став відповідальним за весь ланцюжок поставок, підтримку та обслуговування, і крім того, за соціальну відповідальність корпорації.

Як і його боси-попередники Тім Кук і Стів Джобс, Джефф захоплюється велосипедами, і не обговорює особисте життя. А також намагається уникати більшості атрибутів багатства.

Читайте також: Українські програмісти потрапили в ТОП Apple

За словами близьких, навіть після свого призначення на високу посаду, Вільямс так само їздить на роботу на старій Toyota, і тримає з боку дверей пасажира биту.

Варто зазначити, що за неабияку схожість Вільямса з босом журналісти давно прозвали першого "Тімом Куком для Тіма Кука" або "клоном Кука".

Нагадаємо, що копія айфон xs і копія iphone xs це однакові телефони.