Дивовижні підвісні крісла, за допомогою яких можна посидіти, відпочити або навіть з комфортом подрімати в пащі морського чудовиська, були представлені на виставці дизайну в Майамі.

Про це пише bigpicture.ru.

Автор оригінальної акваколлекціі - дизайнер з ПАР Порки Хеферу (Porky Hefer), який 16 років пропрацював в рекламі і вже заробив репутацію людини, який вміє дивувати.

При створенні "рибних крісел" Хефер надихнувся південноафриканськими кріслами-гніздами, якими користуються деякі місцеві племена. Працюючи над колекцією, Хефер використовував традиційні африканські методи плетіння і працю місцевих народних умільців.

У цю колекцію, названу автором Monstera Deliciosa, увійшли крісла, схожі на косатку, рибу фугу, пелікана та інших хижих створінь.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Читайте також: Додаток Disney змінює емоції актора (відео)

Попередній проект Хефер був наскільки оригінальним, настільки успішним. Він створив унікальну іграшку для собак під назвою Smiling Dog Ball Toy. Це прикольний м'ячик з намальованою на ній посмішкою. Граючи з таким м'ячем і тримаючи його в пащі, собаки ніби як посміхалися своєму господареві. Ідея "усміхнених собак" викликала справжній захват в США і Європі.