Відомий бренд Apple презентував новий чохол із акумулятором Smart Battery Case для iPhone 6s, яким одразу спровокував бурю критики з боку користувачів та профільних ЗМІ.

Про це пише Gazeta.ua.

"Так, із новим чохлом Apple повеселила. Я більше підтримав би товстенький корпус із батарейкою побільше. А такий чохол ніколи не купив би","Може хтось пояснити мені, що таке "Смарт" у випадку із горбом на батареї iPhone?", - обурюються у Twitter.

За характеристикою, аксесуар можна заряджати зі смартфоном одночасно. Ємність батареї - невідома. Згідно повідомлення Apple, повний заряд акумулятора дасть змогу працювати без перезарядки до 18 годин у мережі Інтернет та до 25 годин - теревенити по телефону.

Читайте також: П'ять улюблених гаджетів родом із 90-тих

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Новинку презентували у двох кольорах - білому та темно-сірому.

Нагадаємо, у в iPhone 6s вбудований акумулятор ємністю 1715 міліампер-годин. Цього має вистачати на роботу гаджета в режимі розмови до 14 годин.

Представлений дизайн чохла іде у розріз із основним принципом компанії: щоразу тонші iPhone і iPad. Батарейка дуже сильно випирає із корпусу чохла і має несимпатичний рельєф.

Новий аксесуар коштує $ 99. Для нього не потрібні окремі зарядки і кабелі, бо коннектор сумісний зі стандартним портом Lightning. Під час одночасної зарядки із телефоном, на екран виводять спеціальне повідомлення.

Натомість, спеціалісти, на прохання ресурсу iFixit, навіть розібрали чохол, щоб перевірити його на можливість ремонтування. За їхніми словами, це - неможливо без фізичного пошкодження нового аксесувару Apple.

Наприкінці вони оцінили всього у два бали із десяти можливості виправити, якщо він раптово вийде із ладу.

"Нестандартні гвинти і велика кількість клею унеможливили його розбирання без ушкоджень", - підсумували фахівці.